Toronto Yaz Okulu

Keystone Yaz Kampı, lise öğrencilerine akademik İngilizce dersleriyle kendilerini geliştirmeleri ve Kanada’da farklı kültürleri deneyimle şansı sunuyor. Yaz kampında öğrenciler, dünyanın en güvenli metropolleri içinde 8. sırada olan Toronto’nun merkezinde yer alan okulumuz ile ders sonrası şehri keşfetmenin ayrıcalığını yasıyor. Öğrenciler 4 haftalık akademik İngilizce eğitimini tamamladığında Kanada Ontario Milli Eğitim Bakanlığından uluslararası geçerliliği olan karneye sahip oluyor. Ayrıca yaz kampı sadece derslerle değil, gezilerle daha da eğlenceli hale geliyor. Aile yanında konaklayan öğrenciler derslerin dışında da İngilizcelerini ilerletiyor ve Kanada kültürünü yaşayarak öğreniyorlar.

Kampa Dahil Olanlar

• Haftada 30 saat İngilizce
  • Kanada Ontario Milli Eğitim Bakanlığı karnesi
  • Aile yanında konaklama