TORONTO – Keystone Uluslararası Lisesi

Toronto Keystone Lisemiz 2017 yılında Kanada’nın finans şehri olan Toronto’nun merkezinde açılmıştır. Okulumuzda 9-12. sınıflardan birçok uluslararası ve Kanadalı öğrenci eğitimlerine devam etmektedir. Ontario Eyaleti takvimini uygulayan Keystone Toronto’nun akademik yaklaşımına göre öğrenciye esnek, konu odaklı ve proje bazlı eğitim verilmektedir. Öğrencinin kabiliyetine ve başarısına göre öğrenciye özel akademik program oluşturulmaktadır. Okulumuzdan Ontario lise diploması ile mezun olan öğrenciler eğitmenlerin desteği ve okulumuzun sene içinde gerçekleştirdiği etkinliklerle çok çeşitli kariyer opsiyonlarını tanıyarak kendilerine uygun üniversitelere yerleştirilme şansına sahip olmaktadırlar.

2019 yılında örgün öğretimin yanı sıra Toronto – KIS ( Keystone International Schools ) online okulunu da açtı. Dünyanın neresinde olursanız olun ister herhangi bir liseye devam edin isterseniz sadece KIS online okul ile devam edin mezun olurken Kanada KIS Online diploması ile mezun olabilirsiniz. Ayrıca Türkiye’de okuyan lise öğrencileri de bu programa kolaylıkla dahil olabilirler. KIS online eğitim programıyla; öğrenciler Türk Lise Diplomasına sahip olmanın yanı sıra dünyada saygınlığı olan Kanada Ontario Lise Diploması (OSSD)’na sahip olurlar Dünyanın birçok ülkesinde geçerli olan OSSD diploması üniversite eğitimine başlayabilme şansını arttırmaktadır.

Neden Kanada Keystone?

• Öğrencinin kabiliyetine ve başarısına özel Akademik program oluşturulur.
  • Toronto’nun merkezinde yer alan okula ulaşım kolaydır.
  • Esnek, konu odaklı ve proje bazlı eğitim görülür.
  • Eğitime Eylül ve Ocak aylarında iki farklı dönemde başlanır.
  • Öğrenci okulun desteğiyle çeşitli kariyer/bölüm opsiyonlarını tanıyarak kendisine uygun üniversite programlarına başvuru yapar.