Ortaokul Online Eğitim

13 Mart 2020 Cuma günü Milli Eğitim Bakanlığının aldığı karar ile tüm okullar ülkemizde kapatılarak, eğitim ve öğretimin evden devam edilmesine karar verilmiştir. Kilittaşı Ortaokul öğrencilerimizin eğitim ve öğretimi Covid-19 nedeniyle online olarak devam etmektedir.

Fransızca il ağırlıklı olan 5. sınıfımızda günde 5 saat öğrenciler online ders görüyorlar. IT – rehberlik dersleri de online eğitim platformunda devam ederken, öğrenciler müzik, sanat ve spor öğretmenleri ile video ortamında buluşuyorlar.

6 -7 ve 8. sınıflarımızda günde 4 ders sınıf öğretmenleri ile online eğitim ve öğretim devam ediyor. Fransızca – IT – rehberlik ve beden eğitimi dersleri de online eğitim platformunda devam ederken, öğrenciler müzik ve sanat öğretmenleri ile video ortamında buluşuyorlar. Okulun rehberlik servisi ihtiyaç halinde öğrenci ile online iletişim kurabiliyor