Ortaokul Cambridge

Cambridge Assessment

Cambridge İngilizce Sınavları temel eğitimin ikinci kademesindeki öğrenciler için hazırlanmış, kapsamlı bir değerlendirmedir. Dünya çapında 15.000 üniversite, işveren, bakanlık ve diğer kuruluşlar İngilizce dilindeki yeteneklerin kanıtı olarak Cambridge sınavlarına ve sertifikalarına güvenmektedir.

Sınavlarımız İngilizce alanında uluslararası düzeyde ilerlemiş ve dil hakimiyetine sahip öğrencilerimiz için net bir kanıt görme amacıyla kullanılmaktadır.

Kilittaşı Okulları resmi olarak Cambridge Sınav Merkezidir, öğrencilerimiz kendi okulumuzda bu sınavlara girerler.

Cambridge sınavı’na giren tüm öğrencilerimiz uzman rehberliğinde sınava hazırlanır. Uzman rehberlerimiz resmi prosedürlerin ve gereksinimlerin takip edildiğine emindir. Ayrıca öğrencilerimiz sınavlara tanıdık bir ortamda girmenin verdiği güven duygusunu yaşar.

Tüm Uluslararası Sınavlar