Kayıt Prosedürü

Keystone Okullarında, her çocuğun eğitim hakkına sahip olduğuna inanıyoruz. Her çocuk eşsizdir ve farklı güçlü yönlere ve gelişim alanlarına sahiptir. Derslerimiz farklı öğrenme stillerini dikkate alarak ve saygı göstererek tasarlanır. Ayrıca okullarımızda akademik, sosyal ve duygusal gelişimin birbiriyle güçlü bir şekilde bağlantılı olduğu inancı güçlüdür. Bu nedenle, müdürle yapılan ana toplantıdan sonra aday öğrenciler okulumuza davet edilir ve öğretmen ve rehberlik danışmanı eşliğinde zaman geçirir.

Okulumuzun temel amacı öğrenme sevinci geliştirmek ve öğrencilerin potansiyelleri konusunda kendilerini güvende hissetmelerini sağlamaktır. Okulumuzun eğitim dili İngilizce olduğu için aday öğrenciyle görüştükten sonra İngilizce seviyesinin öğrenmesine engel olabileceğini düşünürsek, ebeveyne öğrencinin İngilizce yeterliliği hakkında geri bildirimde bulunuruz.

İngilizce yeterlilik beklentileri:

Anaokulumuza İngilizce bilmeyen öğrencileri de kabul ediyoruz.

Hazırlık sınıfı için ise İngilizce yeterliliği düşük olan aday öğrencileri ağırlıyoruz. Bununla birlikte, ebeveynlerin de desteğini istiyoruz. Ebeveynlerin çocuklarını akademik yılın başlamasından önce yaz aylarında İngilizce kursuna kaydettirmelerini tavsiye ediyoruz. İsteyen velilerimiz için Dragos kampüsümüzde öğrencilerin İngilizce seviyelerini yeterli düzeye ulaştıracak anaokulu yaz okulu imkanı da sunuyoruz.

İlkokul ve üst sınıflarada öğrencinin ihtiyaçlarını anlamak için hem İngilizce hem de diğer dersleri içeren akademik değerlendirme yapıyoruz. Öğrencinin İngilizce seviyesi öğrenmesine engel olacak seviyede ise öğrencinin mutsuz olacağına inanıyoruz. Buna göre ebeveynlere geri bildirimde bulunuyoruz.

Öğrencinin İngilizce seviyesinin şu anda yetersiz olduğuna inanıyorsak, ancak destek sağlandığı takdirde yetersizlik durumunun ortadan kalkacağına inanıyorsak;

• Akademik yıl başlamadan önce bir İngilizce kursu öneriyoruz.
  • Yıl boyunca İngilizce destek dersleri veriyoruz.