İSTANBUL - Keystone Uluslararası Lisesi

Öğrencilerimiz, öğretme ve öğrenme sürecinin aktif katılımcılarıdır. Bu süreçte hem akademik hem de sosyal olarak gelişirken öğrenmenin ömür boyu sürecek olan bir yolculuk olduğunu farkındadırlar. Müfredatımız uluslararası öğrencilerin eğitim ihtiyaçlarını karşılamak üzere hazırlanmıştır. Amaç, öğrencilerin yeni dünya düzeninin sinyallerini aldığımız bugünlerde, bilgi çağının avantajları ile daha iyi ve daha keyifli bir yaşam sürmeleri için harekete geçmeye ve yaşam boyu öğrenenler olmaya teşvik etmektir. Ayrıca, öğrenciler eğitimi gerçek hayatla birleştiren projeler ve etkinlikler aracılığıyla öğrenme süreçlerine aktif olarak katılmaya teşvik edilirler. Öğrencilerin doğal merakını besleyerek öğrenmeye olan sevgiyi teşvik etmek Keystone Okullarının önemli eğitim taşlarından biridir. Ders dışı öğrenme öğrencilerin okul yaşamındaki gelişmelerinde önemli bir rol oynar ve gelecekte onları bekleyen zorlu deneyimlere hazırlar. Müfredatımızı saha gezileri, konuk konuşmacılar, sunumlar, fuarlar, yarışmalar, tartışmalar, tüm okul etkinlikleriyle uyumlu hale getiririz. Açık hava yürüyüşleri, kamu hizmeti projeleri gibi okulumuzun üyesi olduğu “The Round Square Organization” çerçevesinde müfredatın içinde yer alır.