İlkokul Online Eğitim

Covid-19 salgını nedeniyle okulların tatil edilmesi durumu ilan edilir edilmez, öğretim koordinatörleri ve bölüm başkanlarımızla bir araya gelerek online eğitim sürecini planladık. İlkokul öğrencilerimiz için kademeli artan bir ders programı oluşturduk. Öğrencilerimizin digital platformda ve online yapılacak derslerimize adapte olabilmeleri için ilk üç gün derslerimiz 20 dakika ve günde 2 kez olarak başladı. Sonraki günlerde ise her ders 40 dakika olacak şekilde 2 saat ELA; 2 saat Türkçe, Matematik, Fen olmak üzere derslerimize dönüşümlü olarak devam ettik. Bu sırada müzik, görsel sanatlar ve beden eğitimi derslerimizin videoları velilerimize ulaştırıldı. 2.haftadan itibaren öğrencilerimizin duygusal süreçlerini bir nebze destekleyebilmek adına rehberlik derslerimizi başlattık ve yine Fransızca ve IT derslerini de ders programamıza ekleyerek kodlama dünyasındaki yolculuğumuza devam ettik. 3. hafta ise Kilittaşı ve Keystone öğrencilerimizin birlikte olduğu Bridge Lessons sanat öğretmenlerimiz eşliğinde programa alındı. Online müzik ve beden eğitimi derslerinin de eklenmesiyle öğrencilerimiz haftada 24 saat online derslerine devam etmektedirler.

Fiziken ayrı olsak da, eğitim, dostluk ve paylaşıma ara vermeyiz..

Online eğitimlerimizde hem eğleniyor, hem de öğreniyoruz.