İlkokul Geziler

Miniatürk gezimizde hem eğlendik, hem de Ülkemize farklı bir gözle baktık.

İzmir Uzay kampında 3 gün 3 gece uzayın sırlarını keşfettik.

İzmir Uzay kampında hem eğlendik hem uzayın derinliklerini çeşitli simülasyonlarla deneyimledik.

KİT’te eğitim ve öğretimi daha etkili hale getirmek amacıyla yıl içinde planlı, incelemeye ve gözleme dayalı geziler yapılır.

Geziler, okul programının bir parçasıdır ve eğlenmenin yanı sıra bu gezilerin öğrenmeye katkısı amaçlanır.

Geziler; müfredat ile bağlantılı, öğrencilere yeni ve farklı bir öğrenme deneyimi yaşatan, öğrencileri hayat boyu öğrenme için motive eden, öğrencilerin ilgi ve motivasyonunu arttıran, ortam ve rutinlerde değişiklik yapmayı amaçlar. Geziler, öğrencilerin sosyalleşme sürecini destekleyen ve ziyaret edilen mekanın fiziksel ortamından zevk alabilmeleri esasına dayanır.

BAC team köpek eğitim merkezinde, uzman eğitimler eşliğinde sadık dostlarımızın eğitim serüvenlerini dinledik ve deneyimledik.

Her yolculuk yeni bir maceraya açılan bir kapıdır bizim için..

Geleneksel okul kampında ailelerimizle birlikte doğayla uyumlandık.