Danışmanlık Konseyi

Danışmanlık konseyinin her bir üyesi, okulun sağlıklı gelişimine katkıda bulunan önemli bir role sahiptir.

Okulun kanuni gereklilikleri, eğitim müfredatının işleyişi, finans, sağlık ve güvenlik konularının hepsinden sorumludur.

Tüm bu sorumluluklar, öğrencilerin daha kaliteli eğitim almaları ve okulun sürdürülebilirliği için kurulmuş, ‘'daha iyi bir okul‘' olma anlayışına dayanır.

Sorumluluk sadece öğrencinin okulda bulunduğu süreci kapsamaz; okul, öğrencinin gelecekteki başarısına nasıl katkıda bulunabilir anlayışına dayanır. Bir ömür boyu iyi yaşam için, yaşam becerilerini geliştiren, zenginleştirilmiş programın sürekli gelişimi sağlanır.

Danışmanlık konseyi ayrıca, ailelerin birlik ve beraberlik içinde okulun gelişimine katkıda bulunmaları için cesaretlendirici çalışmalarda bulunur.

school_board.jpg