Evde Anaokulu

Covid 19 nedeniyle dünyamızda yaşanan büyük değişim, her alanda oldugu gibi eğitim alanında da bizi çok hızlı bir şekilde yeniliklere ve dönüşümlere taşımıştır. Tüm bilim insanlarının yaptığı araştırma sonuçlarına göre 0-6 yaş aralığı insanoğlunun en değerli ve verimli zamanıdır. Farklı diller edinebilmek için önerilen en erken yaş 2-6 yaş aralığıdır.

Okulumuz açıldığı günden bu yana çocuklara erken yaşta anadil yaklaşımı ile İngilizce öğretmeyi kendine misyon edinmiş bir kurumdur. Geçtiğimiz Mart ayında beklenmedik bir şekilde başladığımız online eğitimdeki başarımızı bu yıl sürdürmek icin farklı projeler üzerinde çalıştığımızı sizlerle paylaşmak isteriz. Çocukların öğrenim hızının ve adaptasyon becerilerinin çok yüksek olduğu bu dönemde, yüz yüze eğitime bu sene ya da bu dönem ara vermek isteyen velilerimiz için eğitim kadromuz ile birlikte özveri ile bir online eğitim programı hazırlanmıştır. Bu program ile ilgili detaylar aşağıda yer aldığı gibidir;

Keystone International Kindergarten @home;

•   Eğitim programımız 4 ve 5 yaş öğrencilerimiz için oluşturulmuştur.
  •   Her sınıfta  bir native öğretmen bulunmaktadır.
  •   Sınıflarımız 4 ve 5 yaş öğrencilerinden oluşturulacaktır
  •   Maximum 12 öğrenci bir grubu oluşturmaktadır.
  •   Eğitim programı okulumuzun uyguladığı müfredatın genel hatları ile aynıdır.
  •   Ders saatleri haftada 12 saat olarak planlanmıştır.

Sorularınız ve kayıt işlemleriyle ilgili Dragos Şubesi için 0(216) 370 49 21 numaralı telefondan Filiz Hanım ile, Çiftehavuzlar Şubesi için 0 (216) 355 40 40 numaralı telefondan Karolin Hanım ile görüşebilirsiniz.