Anaokulu Spirit Days

Okul konsept günleri bir takım çalışmasıdır. Bu özel günler okul topluluğunu bir araya getiren çeşitli etkinlikleri, aktiviteleri içermektedir. Okul konsept haftaları çeşitli konuları içeren, heyecanlı aktivitelerden oluşmaktadır, herhangi bir konu ile ilgili farkındalığı sağlamak için yapılan etkinliklerdir. Konsept günleri çocukların özgüvenlerini kuvvetlendirmektedir. Bu düşünce yapısı öğrenciler için pozitif bir öğrenme ortamı yaratmaktadır. Ayrıca çocukların moral ve performansları üzerinde de olumlu etki yapar; başarıları kutlayıcı, birlikteliği artırıcı özelliği vardır. Konsept günleri okul ortamını daha neşeli bir hale getirmektedir.

Date Spirit Day
Ekim Halloween
Kasım Crazy Hair Day
Aralık Fancy Dress Day
Ocak Movie Character Day
Şubat International Love Day
Mart Dress Blue to Save Water Day
Nisan International Children’s Day
Mayıs International Sports Day
Haziran Water Fight Day

Okulun en keyifli ve eğlenceli günlerinde çocuk olmanın tadını çıkarıyoruz.

Geleneksel ”Yeni Yıl” partimize öğrencilerimiz günün anlamına uygun kıyafetler ile okulumuza geliyorlar.

Geleneksel  ”Halloween ” partisine aileler, öğrenci, öğretmen ve yöneticiler güne uygun kıyafetler ile gelirler.

Okulda gerçekleştirdiğimiz tüm partilerin ana fikri çocukların yaratıcılığı ile aileleri buluşturmak.

Sosyal Sorumluluk Projesinin içinde yer alan öğrenci bununla guru duyar.