Akreditasyon

accreditation-2-2.png3 yıllık bir öz değerlendirme sürecinin ardından Keystone ve Kilittaşı Okulları uluslararası alanda tanınmış bir eğitim akreditasyonu programını (WASC-Western Association of Schools and Colleges) 2018 yılının Kasım ayında başarıyla tamamlamıştır.

Bu akreditasyon programı süreci boyunca okullarda yer alan sistemlerin sürdürülebilirliği, akademik ve yönetimsel planlaması, yapılan çalışmalar ve değerlendirmeler düzenli olarak kontrol edilmektedir. Dolayısıyla bu süreci başarıyla tamamlayabilmek için hem kurulan sistemlerin ve prosedürlerin yenilenmesi ve güncellenmesi hem de öz denetlemesini düzenli olarak yapması gereklidir.

Bu süreçleri başarıyla tamamlayan okulumuzun WASC tarafından akredite edildiğini ve uluslararası eğitim standartlarına uygun bir okul olarak görüldüğünü gururla bildirmek isteriz.