İngilizcenin anadil kabul edildiği okulumuzda, 4 yaştan itibaren yabancı dil olarak Fransızca verilmeye başlanır. Okulumuzda Fransızca şarkılarla, oyunlarla eğlenerek edinilir.

Veli Yorumu

Kilittaşı okulları, çocuklarınızın gelişimini desteklerken yabancı dil eğitimini de olağan bir ortamda çocukları dile maruz bırakarak, ders gibi değil günlük hayat akışında öğreten, dili edindiren bir kurum. Sınıfları ev sıcaklığında, öğretmenleri anne sıcaklığında. Çocukların söz hakkı var, özel gün kutlamalarında tüm çocukların programa dahil olması önemseniyor. İki çocuğumu da 3 ve 4 yaşından itibaren gönderdiğim bu okulda, öğretmenler ile çocuklarımın çok güzel sevgi bağları var ki, kendi okul deneyimimi düşündüğümde ne kadar şanslılar böyle bir okul ve öğretmenlere denk geldikleri için diyorum. Oyunla öğrendikleri, özgüvenli sevgi dolu büyüdükleri bir ortam sağlandığı için, anaokulu ile başladığımız okulumuza ilkokulda devam ediyoruz. İlkokul 1. sınıftaki oğlum hem İngilizce hem Türkçe okuma yazmayı öğrenmiş durumda. Çeşitli kitaplar okuyarak hayal dünyasını besleyen, öğretilen bilgiyi aktivitelerle oyunla destekleyen, özgüvenli mutlu çocuklar yetiştiren ve İngilizceyi harika bir aksanla veren tüm öğretmenlerimize teşekkür ederim.

Bestem Fettahoğlu

Anasayfaya dön